Výrobek ze solených sleďů na způsob lososa, s cibulí. Vhodné zejména jako chuťovka k pivu.
Matjes a la losos s cibulí
Výrobek ze solených sleďů na způsob lososa, s cibulí. Vhodné zejména jako chuťovka k pivu.
Země původu: Česká republika
Kategorie: Nakládané ryby
Rybí filety bez kůže ze SLEDĚ OBECNÉHO (Clupea harengus) 53% (způsob produkce: ulovené v moři, oblast úlovku: severovýchodní Atlantik FAO č. 27, rybolovná technika: hluboko mořská vlečná síť s rozpěrnými deskami), Cibule marinovaná 26%, Řepkový olej, jedlá sůl s jódem 4%. (Jedlá sůl, jodičnan draselný), pitná voda, česnek 2%, ocet kvasný lihový, antioxidant: glukonolakton, kyselina: kyselina citrónová; dextróza; konzervant: E200, E211. Hmotnosť pevného podílu 300g.
Výživové hodnoty (na 100 g) | |
---|---|
Energetická hodnota | 1033 kJ |
Energetická hodnota | 250 kcal |
Tuky | 23 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 1.6 g |
Sacharidy | 1 g |
Z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 9.7 g |
Sůl | 3.4 g |
Alergeny | |
Ryby | Ano |
Související produkty
Nakládané ryby
Nakládané ryby
Nakládané ryby
Nakládané ryby
Nakládané ryby
Nakládané ryby
Nakládané ryby
Nakládané ryby